Simone

simone mymessage

''Det eneste sted frygt eksisterer, er i vores tanker om fremtiden. Det er et produkt af vores fantasi. Frygt er et valg, og du kan ændre det. "All it takes, is a step"

Frygt vil enten bygge os, eller skade os, og bag hver frygt, er personen vi vil være.

Succes er skabt af fejltagelser, you fall down and get back up.

Det er okay at være bange, at frygte. Men lad det aldrig styre dig, eller definere dig som person. Det handler om, at vi skal komme ud af vores comfortzone.

Jeg havde drømmen om, at komme til Israel. Det krævede mindst otte vaccinationer. Det var det, som jeg var bange for, rædselsslagen, men min frygt skulle ikke have lov til at styre mig. Jeg ville ikke tabe til frygt. Så jeg tog skridtet og vandt. You've got to suffer to grow. Vores comfortzone er vores sikkerhed, men også vores fjende. Og for at vi kan vokse, skal vi træde ud.


Jeg tog en uge i militæret, og jeg tvivlede meget inden, da det var langt over min comfortzone. Men det endte med at blive en af de bedste uger, fordi man fik rykket grænserne. Ingen atleter, champs eller andre succes fulde mennesker, har forholdt sig i comfortzonen. De har kæmpet for at nå til mål. Og fejlet. Men de blev ved med at rejse sig op, og tabte aldrig troen

Jeg bliver motiveret af frygt, for frygt er motivation💫''