Jens

jens mymessage''Jeg har været en stor belastning for min familie.. Jeg skabte tit uorden, og havde ikke motivation til at gå i skole, og derhjemme ignorerede jeg mine forældres råd. Da jeg gik i 9.klasse, ville jeg gerne tage 10.klasse på en gymnastikefterskole men de ’’rette mennesker’’ mente ikke, at jeg var parat til at tage dette skridt med den indstilling, jeg havde i min hverdag – alt dette førte mig til et uendelig dyb sort hul, som jeg følte mig fanget i..

Jeg gjorde mig tanker om, hvordan min fremtid ville komme til at se ud, hvis jeg fandt min indre viljestyrke, og begyndte at kæmpe for en bedre jeg. Netop der følte jeg en motivation! En motivation som jeg aldrig nogensinde havde følt før! – dette blev det endelige vendepunkt i mit liv.

Jeg ændrede min tilgang i hverdagen, og så nu på hver evig eneste dag som en frisk start på en kamp for en bedre fremtid. Jeg tog imod mine forældres råd, og knoklede i skolen for at nå mit mål – Min ansøgning om at starte i 10. klasse på gymnastikefterskolen blev accepteret, og jeg havde nu kommet så tæt på følelsen af lykke som aldrig før. Her indså jeg, at der ikke er langt fra det dybe sorte hul til lykkelighed – det kræver blot viljestyrke og mål for fremtiden.

I dag er springgymnastik en kæmpe del af mit liv, og jeg har stadig min gamle positive tilgang, hvilket hjælper mig med udviklingen indenfor sporten. Fremtiden er uendelig, og derfor har jeg mit næste mål i sigte..Verdensholdet !

Jeg er udtaget for 2. År i træk til DGI repræsentations hold, og samtidig underviser jeg de unge i springgymnastik – og viljestyke😜''