Chanel

chanel mymessage''Jeg plejede altid at være den drømmende, håbefulde og kreative pige da jeg var yngre. Men at være mig var ikke altid det mest populære - jeg blev nødt til at dræbe mere og mere af min egen kreativitet for at verden “accepterede” mig. Det var den eneste måde jeg kunne passe ind.

Folks meninger betød mere for mig, var jeg god nok? Jo mere jeg prøvede at drukne mit sande jeg, des tristere blev jeg. Jeg blev ramt af en depression i en alder af 14, og jeg kunne ikke længere finde mig selv. Til sidst gav jeg op...

Dette var en øjenåbner for mig. Det gik op for mig, at den eneste der kan gøre mig glad inderst inde, er mig selv. Er det menneskene omkring mig eller mig selv som skal leve mit liv?

Jeg fandt tryghed i sociale medier, hvor jeg altid kunne være mig selv og skabe min egen base. Dette gjorde også, at jeg indså, at jeg ville være noget inden for tv, youtube eller blogging. Jeg valgte at følge mine drømme. Jeg arbejdede mig op, og jeg blev tilbudt at sponsorere firmaer, lave tv, osv. Dette er en start, og jeg har endnu flere planer for fremtiden.

Man skal aldrig lade nogens mening bekymre en, man skal gøre hvad man vil og tænke “ingen andre end mig selv kan vælge for mig”